Animale - interpretare vise - dictionar vise -  - cand animalele apar in vis, ele reprezinta de obicei un aspect al personalitatii care nu poate fi in
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor.
Termopane - tamplarie PVC Veka
Interpretare vise
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZCabinet online de parapsihologieConsultatii tarot
NOU !Interpretari de vise gratuite Solicitati o interpretare de vis gratuita si personalizataSolicitati o interpretare de vis detaliata si personalizata
   


Interpretare vis pentru:
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
Cadouri gratuite pentru copii
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
»»» Animale ««« « inapoi
» cand animalele apar in vis, ele reprezinta de obicei un aspect al personalitatii care nu poate fi inteles cu adevarat decat la nivel instinctiv.
» daca un animal ne pare amenintator in vis, inseamna ca avem temeri si indoieli in legatura cu abilitatea noastra de a infrunta nelinistile inconstientului.
» in general animalele salbatice semnifica pericol, pasiuni primejdioase sau oameni primejdiosi.
» animale cu pui - acestea reprezinta calitatile materne si, deci, instinctul de maternitate.
» puii de animale - latura copilaroasa a personalitatii noastre sau copiii pe care ii cunoastem ne pot invata despre inocenta si naivitate.
» in vis, animalele compozite (hibride) pot indica o stare de confuzie in a stabili ce calitati trebuie sa folosim in stare de trezie.
» animalele deformate - cel care le viseaza realizeaza ca unele dintre impulsurile sale nu functioneaza corect.
» animale domestice - cand visam animale domestice suntem constienti de acele laturi din noi insine cu care am reusit sa ne impacam.
» a manca un animal - o astfel de imagine ne vorbeste de obicei despre "demonii" pe care ii cream si care pot fi invinsi numai printr-o asimilare constructiva.
» animalele divine, vorbitoare, infioratoare sau intelepte sau animalele cu trasaturi umane ? intelepciunea animala este simpla, lipsita de complicatii si, deci, inocenta. In vise personalizam aceasta calitate.
» animalele ajutatoare - figurile animale sunt un mijloc simplu prin care putem accepta ajutorul oferit de subconstient si de domeniul spiritual.
» animalele ranite - percepem o dificultate in a ne comporta matur sau a infrunta anumite probleme in stare de trezie.
» uciderea unui animal - aceasta simbolizeaza distrugerea energiei derivate din instincte.
» parti din animale (membrele, ochii, gura etc.) - acestea au aceeasi semnificatie ca si partile corpului uman. Daca cele patru picioare sunt accentuate in mod special (posibil in contrast cu un animal cu trei picioare), acestea reliefeaza personalitatea in integritatea ei, cu toate cele patru functii ale mintii dezvoltate complet.
» transformarea animalelor - in vise, metamorfoza celui care viseaza sau a altor oameni in animale si invers arata potentialul pentru schimbare al oricarei situatii.
» a fi prins de animale - a visa ca incercam sa gasim un refugiu din fata animalelor, prin construirea unui sistem de aparare sau prin fuga, indica propria noastra lupta cu instinctele animalice si ne arata daca actiunile noastre sunt adecvate.
» la fel cum scheletul uman ne ofera o cunoastere a "structurii" vietii noastre, animalele cu coloana vertebrala pot oferi o cunoastere a calitatilor organizatorice asociate cu animalul respectiv.
» animalele prinse in cursa - acestea sugereaza ca am fost raniti emotional sau spiritual sau ca instinctele noastre naturale nu sunt lasate sa se exprime liber si, deci, nu functioneaza corect.
» atunci cand visam animale preistorice, atingem imagini elementare care au puterea de a ne inspaimanta si ului. Pentru ca sunt considerati uriasi, trebuie sa constientizam daca ceea ce ne inspaimanta este dimensiunea sau puterea lor.
» in imaginarul de vis, pentru a atrage atentia celui care viseaza asupra anumitor calitati, animalele fabuloase sunt reprezentate cu trasaturi duale.
» animale in cursul unui act sexual - daca vedeti animale in cursul unui act sexual inseamna ca exista posibilitatea sa va angajati in placeri degradante cu barbati sau femei usoare.
Doriti sa stiti mai multe despre visul dvs ? Solicitati o INTERPRETARE DETALIATA, CONFIDENTIALA si PERSONALIZATA a visului dvs. click aici - numai 16 RON (tva inclus)
* Adaugă interpretarea la favorite
* Trimite interpretarea pe Yahoo Messenger
* Trimite interpretarea pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

Etichete
animale cursul act sexual vedeti inseamna exista posibilitatea angajati placeri degradante barbati femei usoare
« înapoi

Locuri de munca la domiciliu prin internet - joburi online

Recomandare: costume baie
meniu: • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZpublicitate pe sitecontactlink exchangetermeni si conditii    
Interpretare vise. Dictionar vise. Interpretarea viselor online. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor. Dictionar de vise A la Z. Interpretari de vise gratuite sau personalizate explicate de un parapsiholog profesionist. Interpretarea de vise poate fi oferita alaturi de horoscop /zodiac/tarot/clarviziune. Site-ul contine interpretari ale elementelor din vise. Acestea sunt prezentate doar cu caracter informativ si aproximativ fara angajarea raspunderii proprietarilor website-ului ! © 2010 - 2012 Interpretare Vise. Toate drepturile rezervate.
animale - interpretare vise - dictionar vise -  - animale in cursul unui act sexual - daca vedeti animale in cursul unui act sexual inseamna ca exista posibilitatea sa va angajati in placeri degradante cu barbati sau femei usoare.