Apa - interpretare vise - dictionar vise -  - cand apa tulbure se limpezeste sau cand avem o senzatie de claritate, inseamna ca avem sansa de a cl
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor.
Termopane - tamplarie PVC Veka
Interpretare vise
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZConsultatii tarot
NOU !Interpretari de vise gratuite Solicitati o interpretare de vis gratuita si personalizataSolicitati o interpretare de vis detaliata si personalizata
   


Interpretare vis pentru:
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
Cadouri gratuite pentru mamici
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
»»» Apa ««« « inapoi
» cand apa tulbure se limpezeste sau cand avem o senzatie de claritate, inseamna ca avem sansa de a clarifica neintelegerile si dificultatile din viata de zi cu zi.
» a percepe apa in vis si a observa apoi ca s-a evaporat inseamna a recunoaste transformarea care poate avea loc daca emotia este tratata corect.
» a visa ca mergem prin apa ne ajuta sa identificam efectul pe care il au emotiile asupra noastra. Daca apa ne ingreuneaza mersul, avem nevoie sa constientizam modul in care emotiile ne impiedica sa avansam.
» in general, apa simbolizeaza in vise tot ceea ce este emotional si feminin. Apa poate sa reprezinte de asemenea potentialul nostru si capacitatea noastra de a ne crea o noua viata ca reactie la impulsurile noastre interioare.
» a intra in apa - a intra in apa sugereaza noi inceputuri, iar a fi cufundat in apa reprezinta intoarcerea la uter si poate sugera graviditatea si nasterea.
» apa lent curgatoare semnifica pacea si alinarea, in timp ce apele repezi pot sugera pasiunea.
» apa adanca sugereaza inconstientul si poate sa arate de asemenea ca ne simtim depasiti, in timp ce apa putin adanca reprezinta lipsa energiei esentiale.
» a ne afla pe apa - ex. intr-o barca - poate sa arate nehotararea sau lipsa angajamentului emotional, in timp ce a ne afla in apa fara a ne misca poate sugera inertia.
» caraus de apa - daca in vis trece un caraus de apa inseamna ca prospectele dumneavoastra sunt pozitive in ceea ce priveste averea si ca iubirea nu va va impiedica sa va satisfaceti placerile.
Doriti sa stiti mai multe despre visul dvs ? Solicitati o INTERPRETARE DETALIATA, CONFIDENTIALA si PERSONALIZATA a visului dvs. click aici - numai 16 RON (tva inclus)
* Adaugă interpretarea la favorite
* Trimite interpretarea pe Yahoo Messenger
* Trimite interpretarea pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

Etichete
apa caraus vis trece inseamna prospectele dumneavoastra pozitive ceea priveste averea iubirea impiedica satisfaceti placerile
« înapoi

Locuri de munca la domiciliu prin internet - joburi online

Recomandare: anunturi gratuite
meniu: • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZpublicitate pe sitecontactlink exchangetermeni si conditii    
Interpretare vise. Dictionar vise. Interpretarea viselor online. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor. Dictionar de vise A la Z. Interpretari de vise gratuite sau personalizate explicate de un parapsiholog profesionist. Interpretarea de vise poate fi oferita alaturi de horoscop /zodiac/tarot/clarviziune. Site-ul contine interpretari ale elementelor din vise. Acestea sunt prezentate doar cu caracter informativ si aproximativ fara angajarea raspunderii proprietarilor website-ului ! © 2010 - 2012 Interpretare Vise. Toate drepturile rezervate.
apa - interpretare vise - dictionar vise -  - caraus de apa - daca in vis trece un caraus de apa inseamna ca prospectele dumneavoastra sunt pozitive in ceea ce priveste averea si ca iubirea nu va va impiedica sa va satisfaceti placerile.