Copil - interpretare vise - dictionar vise -  - a visa ca adopti un copil sugereaza ca ai putea avea indoieli in privinta asumarii de noi responsabi
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor.
Termopane - tamplarie PVC Veka
Interpretare vise
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZConsultatii tarot
NOU !Interpretari de vise gratuite Solicitati o interpretare de vis gratuita si personalizataSolicitati o interpretare de vis detaliata si personalizata
   


Interpretare vis pentru:
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
Cadouri gratuite pentru mamici
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
»»» Copil ««« « inapoi
» a visa ca adopti un copil sugereaza ca ai putea avea indoieli in privinta asumarii de noi responsabilitati.
» nastere copil - adesea, actul sexual in vis poate marca asumarea unei anumite parti din personalitatea noastra. Daca in vis se naste un copil, asumarea a fost realizata cu succes.
» a visa un copil ne permite contactul cu copilul din noi insine. Avem cu totii laturi care au ramas copilaroase si curioase.
» a visa un copil poate sugera ca nu vei avea prea multe scrupule in moravuri sau placeri. Ai putea sa produci suferinta unei inimi iubitoare.
» un vis despre propriul tau copil sugereaza buna dispozitie si vocile vesele ale vecinilor si copiilor.
» abdomenul unui copil intr-o stare precara - abdomenul unui copil intr-o stare precara anticipeaza posibilitatea unei infectii.
» adoptand un copil - daca visati ca dumneavoastra sau altcineva adoptand un copil inseamna ca va avea loc o schimbare posibil nefericita in casa dumneavoastra.
Doriti sa stiti mai multe despre visul dvs ? Solicitati o INTERPRETARE DETALIATA, CONFIDENTIALA si PERSONALIZATA a visului dvs. click aici - numai 16 RON (tva inclus)
* Adaugă interpretarea la favorite
* Trimite interpretarea pe Yahoo Messenger
* Trimite interpretarea pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

Etichete
copil adoptand visati dumneavoastra altcineva inseamna avea loc schimbare posibil nefericita casa
« înapoi

Locuri de munca la domiciliu prin internet - joburi online

Recomandare: anunturi gratuite
meniu: • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZpublicitate pe sitecontactlink exchangetermeni si conditii    
Interpretare vise. Dictionar vise. Interpretarea viselor online. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor. Dictionar de vise A la Z. Interpretari de vise gratuite sau personalizate explicate de un parapsiholog profesionist. Interpretarea de vise poate fi oferita alaturi de horoscop /zodiac/tarot/clarviziune. Site-ul contine interpretari ale elementelor din vise. Acestea sunt prezentate doar cu caracter informativ si aproximativ fara angajarea raspunderii proprietarilor website-ului ! © 2010 - 2012 Interpretare Vise. Toate drepturile rezervate.
copil - interpretare vise - dictionar vise -  - adoptand un copil - daca visati ca dumneavoastra sau altcineva adoptand un copil inseamna ca va avea loc o schimbare posibil nefericita in casa dumneavoastra.