Imbracaminte - interpretare vise - dictionar vise -  - Visele legate de imbracaminte sugereaza succesul sau esecul unor intreprinderi, dupa cum imbracamint
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor.
Termopane - tamplarie PVC Veka
Interpretare vise
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZConsultatii tarot
NOU !Interpretari de vise gratuite Solicitati o interpretare de vis gratuita si personalizataSolicitati o interpretare de vis detaliata si personalizata
   


Interpretare vis pentru:
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
Cadouri gratuite pentru mamici
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
»»» Imbracaminte ««« « inapoi
» Visele legate de imbracaminte sugereaza succesul sau esecul unor intreprinderi, dupa cum imbracamintea este intreaga si curata sau uzata si murdara. Daca mergem langa o persoana imbracata in alb, aceasta sugereaza boala sau nefericirea respectivului.
» insa daca este vorba despre o femeie tanara sau un copil, un astfel de vis prevesteste bucuria si reusita financiara. Imbracamintea albastra sugereaza implinirea aspiratiilor prin eforturi energice si perseverente. Imbracamintea purpurie arata ca, schimbandu-ti la timp intentiile declarate, vei scapa de dusmani primejdiosi. Imbracamintea verde aduce speranta prosperitatii si fericirii. A vedea imbracaminte multicolora sugereaza schimbari bruste si o imbinare de influente pozitive si negative.
» imbracaminte eleganta dar demodata - daca vedeti imbracaminte eleganta dar demodata inseamna ca veti avea noroc, dar ca veti respinge ideile progresiste.
» imbracaminte galbena - daca vedeti imbracaminte galbena inseamna ca va asteapta progrese materiale. Daca aparitia este trecatoare, intr-o lumina nenaturala, va puteti astepta la inversul situatiei. Aveti parte de un mare noroc daca visati o panza galbena.
» imbracaminte albastra - daca visati imbracaminte albastra inseamna ca aspiratiile dumneavoastra vor fi duse la bun sfarsit prin eforturi insistente si energice.
» imbracaminte rosie - daca visati imbracaminte rosie inseamna ca veti evita actiunile dusmanilor printr-o schimbare la momentul oportun in intentiile exprimate.
» imbracamintea verde - imbracamintea verde este un semn de prosperitate si fericire.
Doriti sa stiti mai multe despre visul dvs ? Solicitati o INTERPRETARE DETALIATA, CONFIDENTIALA si PERSONALIZATA a visului dvs. click aici - numai 16 RON (tva inclus)
* Adaugă interpretarea la favorite
* Trimite interpretarea pe Yahoo Messenger
* Trimite interpretarea pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

Etichete
imbracaminte imbracamintea verde semn prosperitate fericire
« înapoi

Locuri de munca la domiciliu prin internet - joburi online

Recomandare: anunturi gratuite
meniu: • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZpublicitate pe sitecontactlink exchangetermeni si conditii    
Interpretare vise. Dictionar vise. Interpretarea viselor online. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor. Dictionar de vise A la Z. Interpretari de vise gratuite sau personalizate explicate de un parapsiholog profesionist. Interpretarea de vise poate fi oferita alaturi de horoscop /zodiac/tarot/clarviziune. Site-ul contine interpretari ale elementelor din vise. Acestea sunt prezentate doar cu caracter informativ si aproximativ fara angajarea raspunderii proprietarilor website-ului ! © 2010 - 2012 Interpretare Vise. Toate drepturile rezervate.
imbracaminte - interpretare vise - dictionar vise -  - imbracamintea verde - imbracamintea verde este un semn de prosperitate si fericire.