Pamant - interpretare vise - dictionar vise -  - a visa un cutremur reprezinta un avertisment asupra insecuritatii interioare pe care trebuie s-o inf
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor.
Termopane - tamplarie PVC Veka
Interpretare vise
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZConsultatii tarot
NOU !Interpretari de vise gratuite Solicitati o interpretare de vis gratuita si personalizataSolicitati o interpretare de vis detaliata si personalizata
   


Interpretare vis pentru:
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
Cadouri gratuite pentru mamici
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
»»» Pamant ««« « inapoi
» a visa un cutremur reprezinta un avertisment asupra insecuritatii interioare pe care trebuie s-o infruntam inainte ca ea sa ne copleseasca. Are loc o mare schimbare sau crestere interioara, care poate provoca zdruncinari.
» a visa planeta Pamant inseamna sa luam in considerare reteaua de sprijin pe care ne bazam, ca si atitudinile si relatiile pe care luam drept sigure.
» elementul pamant reprezinta stabilitatea.
» daca visam ca ne aflam sub pamant putem sa ne impacam usor cu inconstientul.
» daca in vis pamantul pare fertil, este un semn de bun augur; daca insa este arid si stancos, este posibil sa apara esecul si melancolia.
» merele cazute pe pamant - merele cazute pe pamant indica prieteni falsi si linguseli care va fac rau.
Doriti sa stiti mai multe despre visul dvs ? Solicitati o INTERPRETARE DETALIATA, CONFIDENTIALA si PERSONALIZATA a visului dvs. click aici - numai 16 RON (tva inclus)
* Adaugă interpretarea la favorite
* Trimite interpretarea pe Yahoo Messenger
* Trimite interpretarea pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

Etichete
pamant merele cazute indica prieteni falsi linguseli fac rau
« înapoi

Locuri de munca la domiciliu prin internet - joburi online

Recomandare: locuri de munca

meniu: • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZpublicitate pe sitecontactlink exchangetermeni si conditii    
Interpretare vise. Dictionar vise. Interpretarea viselor online. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor. Dictionar de vise A la Z. Interpretari de vise gratuite sau personalizate explicate de un parapsiholog profesionist. Interpretarea de vise poate fi oferita alaturi de horoscop /zodiac/tarot/clarviziune. Site-ul contine interpretari ale elementelor din vise. Acestea sunt prezentate doar cu caracter informativ si aproximativ fara angajarea raspunderii proprietarilor website-ului ! © 2010 - 2012 Interpretare Vise. Toate drepturile rezervate.
pamant - interpretare vise - dictionar vise -  - merele cazute pe pamant - merele cazute pe pamant indica prieteni falsi si linguseli care va fac rau.