Sageata - interpretare vise - dictionar vise -  - daca visam ca aruncam sageti, inseamna ca suntem constienti de consecintele irevocabile ale actiunil
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor.
Termopane - tamplarie PVC Veka
Interpretare vise
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZCabinet online de parapsihologieConsultatii tarot
NOU !Interpretari de vise gratuite Solicitati o interpretare de vis gratuita si personalizataSolicitati o interpretare de vis detaliata si personalizata
   


Interpretare vis pentru:
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
Cadouri gratuite pentru copii
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
»»» Sageata ««« « inapoi
» daca visam ca aruncam sageti, inseamna ca suntem constienti de consecintele irevocabile ale actiunilor noastre sau ale altora.
» sageata poate simboliza cuvintele dure folosite deliberat pentru a rani sau un mod de a ne atrage atentia asupra a ceva care are nevoie de intelegere.
» o sageata arata ca suntem patrunsi de o emotie puternica sau ca suntem raniti de altcineva prin cuvinte sau fapte.
» in vis, arcul si sageata sugereaza profituri obtinute din incapacitatea celorlalti de a-si duce planurile la bun sfarsit.
Doriti sa stiti mai multe despre visul dvs ? Solicitati o INTERPRETARE DETALIATA, CONFIDENTIALA si PERSONALIZATA a visului dvs. click aici - numai 16 RON (tva inclus)
* Adaugă interpretarea la favorite
* Trimite interpretarea pe Yahoo Messenger
* Trimite interpretarea pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

Etichete
sageata vis arcul sugereaza profituri obtinute incapacitatea celorlalti a duce planurile bun sfarsit
« înapoi

Locuri de munca la domiciliu prin internet - joburi online

Recomandare: costume baie
meniu: • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZpublicitate pe sitecontactlink exchangetermeni si conditii    
Interpretare vise. Dictionar vise. Interpretarea viselor online. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor. Dictionar de vise A la Z. Interpretari de vise gratuite sau personalizate explicate de un parapsiholog profesionist. Interpretarea de vise poate fi oferita alaturi de horoscop /zodiac/tarot/clarviziune. Site-ul contine interpretari ale elementelor din vise. Acestea sunt prezentate doar cu caracter informativ si aproximativ fara angajarea raspunderii proprietarilor website-ului ! © 2010 - 2012 Interpretare Vise. Toate drepturile rezervate.
sageata - interpretare vise - dictionar vise -  - in vis, arcul si sageata sugereaza profituri obtinute din incapacitatea celorlalti de a-si duce planurile la bun sfarsit.